sobota, ledna 01, 2005

8. den

  • MORE PHOTOS



  • Na Novy rok jsme si rano trosicku pospali a pekne odpocati jsme se sli projit na Tahune forest airwalk.(20 az 48m Ve vzduchu)

    Pocasi zrovna nebylo na koupani, ale mozna prave proto ze nebylo nejak teplo, tak jsme si rekli, ze Thermal springs (nedaleko Dover) bude to prave. V informacnim centru jsme si domluvili tour do Hastings caves (ktere byli 3km od Thermal springs) meli jsme 1.5hod. vykoupat se v termalnim prameni a mohli jsme si udelat I kratkou prochazku kolem. K teplemu prameni, ke studenemu a tam, kde se oba spojuji. Mohli jsme tam take zahlidnout platypuse, ale nemeli jsme stesti (zase. Hlavne proto, ze byl jeste den a taky proto, ze v bazenu, kde byla prave moznost dat si koupel, bylo spoustu deti, kteri tam kriceli a jak uz jsme se pred tim dozvedeli, platypus ma rad klid;0( ) Rozhodli jsme se, ze asi lazen nevyzkousime, nakonec Honza odlolal, ale Market ane :0) Bylo to super.;0)

    V Hastings caves (Dolomits caves) jsme sice nevideli svitici cervy, jak jsme si mysleli, videli jsme vsak Crocets (vypada trochu jako cocrouch a pavouk dohromady) Od jeskyni jsme dale pokracovali k Cocle creek, (jedno z nejjiznejsich mist Tasmanie), kde jsme nasli krasnou duhu z more a pobavili se pri pohledu na znacku, ktera oznamovala ze v teto “vesnici” ziji 4 lide.

    0 Comments:

    Okomentovat

    << Home