pondělí, prosince 27, 2004

3. den

  • MORE PHOTOS



  • Rano jsme se probudili obloha byla krasne modra a nez jsme se nasnidali, tak zatim stihlo trosku sprchnout a znovu se zase vyjasnit. Potkali jsme tu domorodce (starsiho pana), tak od nej jsme dostali par typu kde bychom mohli neco vydet a kudy je dobre jet. Prvni zastavku jsme meli v Burnie, potom jsme dal pokracovali na Wynyard, Rocky Cape NP – tam jsme si udelali malou prochazku k jeskyni, ale dovnitr jsme se neodvazili, to proto, ze to bylo posvatne misto pro Aboridginalce a proto bychom tam nemeli chodit, “pry” protoze by jsme na sebe privolali prokleti tak jsme to radsi nepokouseli.

    Odtamtud jsme jili smerem na Mawbanna podivat se na Dip Falls, Od tamtud na Stanley a na The Nut,

    (maly poloostrov 152m vysoky), nahoru se da vyjet sedackovou lanovku, ale my jsme si vyslapli nahoru a vychutnali nejen vyhled na daleke okoli ale I poradny vitr.

    Projeli jsme se kolem nedaleke farmy a trosek drivejsich farem (Highfield Historic Site)a protoze jsme videli po ceste prechod pro Penguins a dve auta tam cekali u pobrezi, tak jsme se pridali k nim a cekali jsme (uz podruhe) jestli budeme mit stesti a uvidime nejake Penguins jak vylezaji z more. Cekali jsme tam asi 2 hodiny az kdyz jsme usoudili, ze uz je asi dnes neuvidime, (asi dneska nemaji hlad :o)), tak jsme se rozhodli najit si nejake misto na prespani s tim, ze do tretice vseho dobreho a priste uz to snad vyjde.